Nash Large Seed Mix 500ML

€ 4,99
Op voorraad
SKU
B0104

Een mengeling van maples, kikkererwten, rode en gele maïs, op smaak gebracht met Himalayan Rock Salt, wat de smaak verbetert en de aanwezige mineralen en sporenelementen helpen de voedingswaarde.

De Large Seed Mix is een tijdloze combinatie die voorkomt dat karpers gefixeerd raken op kleine voedseldeeltjes. Een bijkomend voordeel is dat deze partikels ook als haakaas gebruikt kunnen worden zodat ze perfect passen bij het voer.

Inzetbaar bij elke watertemperatuur en minder vatbaar voor ongewenste soorten, zoals meerval, of kreeften maar toch ideaal voor agressief azende karpers. Ideaal om mee voor te voeren plus bekend als alternatief aas voor bijvoorbeeld grote schubs die zelden op de courante aassoorten gevangen worden.

• Inhoud: 500ml
• Zeer aantrekkelijke grote zaden mix voor de karper
• Bordevol boosters en vitamines
• Mix met Himalayan Rock Salt Fine voor een PVA vriendelijke mix

De fijnste ingrediënten, de meest attractieve mengsels en de meest geavanceerder productie – Dat is het baanbrekende Nashbait Particle & Liquids assortiment.

Nashbait Particles worden vers gemaakt en in afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur en het grootste gemak. De introductie van zowel een handige 500ml pot als de 2,5 liter potten zorgen voor porties die passen bij elke sessie en toepassing.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nash Large Seed Mix 500ML
Copyright © 2021 Nash Tackle | Maaswebsites Magento