Nash Sweet Tiger Nuts 500ML

€ 4,99
Op voorraad
SKU
B0102

Spaanse tijgernoten van de beste kwaliteit op maat geselecteerd en op smaak gebracht met Nectar voor een verbeterde smaak en attractie. Sweet Tiger Nuts is een van de beste aassoorten ooit en staat erom bekend om de moeilijker te vangen vissen zelfs onder moeilijke omstandigheden toch te verleiden, waar ook ter wereld. Even waardevol als alternatief haakaas op drukke wateren in de UK, als om ongewenste soorten te voorkomen op de Europese wateren. Ga niet op pad zonder!

De Nectar liquid vol van natuurlijke suikers van tijgernoten die tijdens het koken vrijkomen, zorgen voor een doeltreffend additief voor spod en voer mixen en een fantastische soak om boilies in te soaken. Gecombineerd met de unieke Tiger Nut Slush bekom je het ultieme voertapijt op basis van noten.

• Inhoud: 500ml
• Beste kwaliteit Spaanse tijgernoten
• Bordevol nectar liquid vol met natuurlijke suikers
• Natuurlijke zoete smaak

De fijnste ingrediënten, de meest attractieve mengsels en de meest geavanceerder productie – Dat is het baanbrekende Nashbait Particle & Liquids assortiment.

Nashbait Particles worden vers gemaakt en in afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur en het grootste gemak. De introductie van zowel een handige 500ml pot als de 2,5 liter potten zorgen voor porties die passen bij elke sessie en toepassing.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nash Sweet Tiger Nuts 500ML
Copyright © 2021 Nash Tackle | Maaswebsites Magento