Nash Small Seed Mix 2.5L

€ 13,99
Op voorraad
SKU
B0115

Een mengeling van zeven mini zaden zoals hennep, tares, dari en millet. Op smaak gebracht met Himalayan Rock Salt, wat de smaak verbetert en de aanwezige mineralen en sporenelementen helpen de voedingswaarde.

De klassieke mix om een voertapijt van zaden mee aan te leggen maar met de waardevolle input van de legende Gary Bayes die enkel die zaden gebruikt waar karpers best op azen. Dat zorgt voor langer en competitiever azen. Small Seed Mix is bekend als veel vanger. Zwaar voeren en om maximaal af te romen. Maar slechts een handje in de kant kan ook een killer zijn. Vraag maar aan Oli Davies!

• Inhoud: 2.5 liter
• Zeer aantrekkelijke zaadmix voor de karper
• Bordevol boosters en vitamines
• Mix met Himalayan Rock Salt Fine voor een PVA vriendelijke mix

De fijnste ingrediënten, de meest attractieve mengsels en de meest geavanceerder productie – Dat is het baanbrekende Nashbait Particle & Liquids assortiment.

Nashbait Particles worden vers gemaakt en in afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur en het grootste gemak. De introductie van zowel een handige 500ml pot als de 2,5 liter potten zorgen voor porties die passen bij elke sessie en toepassing.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nash Small Seed Mix 2.5L
Copyright © 2021 Nash Tackle | Maaswebsites Magento